WERKWIJZE

BowPrint is een grafisch productiebureau gespecialiseerd in het begeleiden, produceren van boek & catalogus producties. De oprichter van BowPrint, Marcel van den Boogaard, heeft het vak geleerd van zijn vader en de technische lat altijd hoog gelegd. Zo was de drukkerij, onder zijn vakkundige leiding, gespecialiseerd in het reproduceren van kunst. Vele jaren later is BowPrint ontstaan, vanuit de zienswijze dat hij nu niet langer afhankelijk is van een aantal drukpersen, maar kan beschikken over vele technische mogelijkheden. De kracht van onze werkwijze ligt ‘m in het combineren en op elkaar afstemmen van de grenzeloze mogelijkheden op grafisch gebied. Daarmee realiseren wij hoogwaardige kwaliteitsproducten en zeer aantrekkelijke prijzen en het belangrijkste: tevreden klanten.

VISIE

Voor jou als opdrachtgever gaan wij altijd op zoek naar de meest effectieve uitvoering van jouw boek of catalogus. Kwaliteit staat daarbij voorop. Altijd zullen wij jouw wensen in het vizier blijven houden. Dankzij een multidisciplinaire en platte organisatie werken wij met korte lijnen. En dát merk je. Wij willen graag jouw partner zijn, want alleen door goed te luisteren en te investeren in een langdurige relatie, zijn wij in staat het beste werk te leveren.

 

PASSIE

Heel goed luisteren naar jouw vakmanschap en marktkennis is essentieel om goed te kunnen adviseren. Daarbij speurt BowPrint vooral naar de geest van jouw vraag. Een advies van ons is daarom ook meer dan uitgebalanceerd. Schakel je ons in als professionele uitvoerder van jouw idee, dan luisteren wij even scherp naar jouw bedoeling. Zo creëren we een voorliefde bij klanten. Samenwerken is ons sleutelwoord. BowPrint kent geen grenzen. Vakmanschap, intuïtie, creativiteit en inventiviteit waarborgen een goed eindproduct. Gezond verstand doet de rest. Wij maken jouw ambitie tot de onze en dát verbindt!

GROEN HART

Innovatie betekent vernieuwing. Vernieuwing van producten,

diensten en bedrijfsprocessen. Bij BowPrint is het ontwikkelen van nieuwe technieken, werkwijzen en controlesystemen een continu proces. CTP, rastertechnieken, kleurmanagement, speciale bindtechnieken; alles is onderhevig aan verbetering en vernieuwing. Natuurlijk ontbreekt het milieuaspect hierbij niet. Onze klanten profiteren direct van deze innovatieve

ontwikkelingen. Tegenwoordig drukken wij ook met offset

drukpersen, ontwikkelt door Heidelberg, die werken met UV inkten en LED lampen in de pers, waardoor kleurkracht ook op mat of ongestreken papier gewaarborgd is. Het duurzaam produceren heeft onze allerhoogste prioriteit.

EEN GREEP UIT DE TECHNISCHE MOGELIJKHEDEN...

Na ruim 40 jaar grafische ervaring mag je erop rekenen dat wij aan al jouw wensen op grafisch gebied kunnen voldoen. 
Vraag snel een offerte aan,

en laat je verrassen door onze gunstige prijzen.

 

hard cover

 

Vanaf de start van onze specialisatie in boek en catalogus producties, inmiddels alweer ruim 20 jaar geleden, staat BowPrint bekend om haar uitstekende prijs, kwaliteit en service. Je wordt professioneel door het gehele traject begeleid door een enthousiast team. Wij houden de lijntjes kort en dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten.

Het BowPrint team geeft je als klant het ultieme gevoel dat er met oog voor detail en veel aandacht voor jouw boek of catalogus gezorgd wordt, tot en met de levering.

 

Neem contact met ons op om je te informeren over alle grafische diensten die wij met liefde voor het vak al ruim 40 jaar verrichten.

Passie en ambacht

Dat is Hellen Eekhof ten voeten uit. Een vrouw met passie voor ambachtelijk bouwen, stenen, haar honden, manden vlechten, en in eigen beheer haar magazine uitgeven. Haar zwager Marcel geeft het geheel vorm, kortom een voorbeeld van gedrevenheid en ondernemerschap. Wij zijn enorm trots dat wij al enkele jaren haar vertrouwen krijgen, om uiteindelijk het Flagstone magazine te drukken. In het begin was het even zoeken naar het juiste papier, maar uiteindelijk hebben we een mooie silk mc met volume gevonden waar de foto's prachtig op uitkomen en de teksten prettig leesbaar zijn.  400 Pagina's inspiratie!

 

Neem vooral eens een kijkje op natuursteenstrips en flagstones.

 

 

IMG_3781.jpg

"Inmiddels werk ik alweer een aantal jaar naar tevredenheid met Bowprint. Wat ik waardeer is hun deskundigheid en nauwkeurigheid bij het uitvoeren van iedere opdracht.
Magazines, folders en boeken heb ik reeds door hen laten drukken en al het drukwerk is altijd van hoge kwaliteit. Altijd punctueel en de deadline heeft Bowprint nog nooit gemist! Echt een partij die met je meedenkt om tot het mooiste eindresultaat te komen, aanrader!"

Noel Straakenbroek

 
The
making of...
 
 
 

We zijn enorm tevreden met de geleverde catalogi.
Opnieuw puik werk.  Hartelijk bedankt.

Simon Desmet

Bowprint levert goede kwaliteit drukwerk tegen een scherpe prijs. De door mij aangeleverde PDF wordt goed gecontroleerd en bij twijfel neemt Bowprint contact met mij op. Kortom, Bowprint denkt goed mee en komt haar afspraken na. De samenwerking vind ik daarom heel prettig.

Willy van den Brink

 

EMM International BV publiceert elk jaar een eind gebruikerscatalogus met daarin haar merken Colad, Hamach en Ronin Tools met meer dan 1200 producten. www.colad.com, www.hamach.com en www.ronintools.com. Al 2 jaar werken EMM en Bowprint samen aan de productie van de EMM Catalogus 

http://media.emm.com/mwdownloads/download/link/id/2875/)

Deze samenwerking bevalt ons zeer goed, het printwerk is altijd precies zoals van te voren afgesproken, de kwaliteit is uitstekend én Bowprint neemt ons werk uithanden!

 

Bowprint echt ‘ontzorgend’, snel en to-the-point. En ook geldt afspraak is afspraak qua leverdatum, wat voor ons belangrijk is onze campagnes.  

De binnenkomst van pallets vol met catalogi, in ook nog  eens 15 verschillende talenversies, blijft altijd spannend.

Ook dit jaar was elke cataloguspallet weer zoals het moest zijn!

Mooi afgewerkte catalogi, goed verpakt en dozen voorzien

met informatie zodat ons magazijn

het snel kan inboeken.

Top geregeld.

 

Met Bowprint kun je echt

samenwerken!

Een aanrader!

 

Lodewieke van Stevendaal

Marketing communicatie

EMM International BV

Het BowPrint Team

wij halen heel wat toeren voor u uit...

“Wij hebben de samenwerking met BowPrint als bijzonder prettig ervaren. Het bedrijf hielp ons van A tot Z met het juist opstellen van het drukwerk. Daarnaast was het contact zeer gemakkelijk en kon er snel geschakeld worden. Na een eerdere misstap met een andere drukker is BowPrint een verademing.

Wij zijn zeer verheugd met de afgelopen samenwerking en hopen in de toekomst meer met BowPrint te kunnen gaan doen”

 

 

Met vriendelijke groeten / Kind regards,

 

Sebastiaan Brouwer

Marketing Manager

Drukwerk was onbekend en nieuw terrein voor me. Ik ben erg blij met het mee- en vooruitdenken van BowPrint! Mede dankzij deze ondersteuning is mijn boek een prachtige uitgave geworden.

Peter van Berckel

Schermafbeelding 2019-04-04 om 14.51.09.
'T echte werk
Drukte van jewelste!
t echte werk
'T Echte werk presentatie

 Zondag vond de presentatie plaats van dit boek (zie sfeerimpressie foto’s).

Iedereen was zeer enthousiast over het eindresultaat (met name alle betrokkenen: auteur, illustratoren/kunstenaars).

 

Ik vond het erg prettig om met jullie samen te werken voor dit project. Korte lijntjes en snel schakelen. Zo snel dat de boeken al gereed waren vooraleer ik er erg in had.

Bovendien biedt BOWPrint een opmerkelijk gunstige prijs-kwaliteitverhouding, waardoor ook mogelijkheden ontstaan voor projecten met minder ruim bemeten budgetten.

Ik zie uit naar een volgend project.

 

Kees Kanters

 
Jaga.png

Naast het uitvinden van het rasterloos drukken, waarmee Marcel van den Boogaard in de grafische schoolboeken staat, is onze focus altijd gericht op de hoogst haalbare kwaliteit. Het succes van ons bedrijf is de combinatie van economisch produceren en top kwaliteit. Hou jij van korte lijntjes en ben je geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Vraag vandaag nog een offerte aan en je zal versteld staan!

WIJ BLIJVEN NIEUWE IDEEN SPUIEN!

TEAM BOWPRINT  

STAAT 24/7 VOOR U KLAAR!

Mail ons:

info@bowprint.com (Voorkeur)

of bel:

+316 51827631 of +316 41802802

(via whatsapp)

BEZOEK ALLEEN OP AFSPRAAK

LANGE BRUGSTRAAT 66

ETTEN-LEUR, 4871 CR

KVK: 75914786

Team BowPrint staat voor u klaar!

©2019 by BowPrint. Proudly created with Wix.com

atlas